Leírás

A mezőgazdaság a termelőszféra azon ágazata, amely magába foglalja a földművelést és az állattenyésztést.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Gépkatalógus & Építési Normagyűjtemény

2013.11.05. 11:01 mginfo

GÉPKATALÓGUS

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal évek óta folyamatos lehetőséget nyújt a mezőgazdasággal és a vidékfejlesztéssel kapcsolatos beruházások finanszírozására pályázatok formájában. Az elmúlt években, kiosztott számos támogatás, sikeres pályázat és megvalósított fejlesztés igazolja ezen lehetőség nagyszerűségét. Kizárólag a GÉPKATALÓGUS adatbázisában szereplő gépek beszerzése támogatható. Ezáltal a növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozó kis- és középvállalkozók részére is még elérhetőbbé válik egy olyan technológia, mely ütemes megtérülést és termelési hatékonyságnövelést biztosít.

ÉPÍTÉSI NORMAGYŰJTEMÉNY

Az Építési Normagyűjtemény alkalmazásának a célja, hogy elősegítse az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program részeként az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) társfinanszírozásában megvalósuló támogatások igénybevétele céljából benyújtott kérelmek szakszerű elbírálását, az építési költségek realitásának szakszerű vizsgálatát illetve kellő támpontot szolgáltasson az ügyfelek, tanácsadók, kivitelezők, és a kérelmet értékelők számára.Belépés ügyfél-regisztrációs szám megadása után lehetséges.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mezogazdasag.blog.hu/api/trackback/id/tr295615919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása